Boutique Hotel Parga Princess

Als u wilt genieten van een sprookjesachtige vakantie in Parga, kijken naar een prachtig landschap van bergen, land en zee.... er is maar één plek hiervoor, en dat is het Parga Princess Boutique Hotel in de “Princes van Epirus”  Parga in Griekenland.

Het Parge Princess Hotel, bovenop een heuvel bij Valtos Strand, biedt u een uitzonderlijk pittoresk en panorama uitzicht over de zeek en Valtos Strand. De gasten kunnen genieten van de Ionische zee, Paxos en de Antipaxos-eilanden, en van het kasteel van Anthousa. De gasten kunnen, dankzij een onbelemmerd uitzicht op de zee, genieten van een verbluffende zonsondergang in een adembenemende omgeving.  Gasten die een romantische vakantie vieren, of op huwelijksreis zijn, kunnen vanuit hun kamers genieten van de zonsondergang terwijl ze ondergedompeld worden in de luxe die hun aangeboden wordt.

Hotel Parga Princess is dankzij de uitrusting en de faciliteiten uitgeroepen tot een van de beste hotels in Parga-Griekenland. Reizigers komen elk jaar naar Parga en geven de voorkeur aan ons Hotel vanwege de luxe, de voorzieningen, de netheid, de beleefdheid en de betaalbare kosten. U zult verbaasd staan over de opvallende architectuur van Boutique Hotel Parga Princess, die compleet anders is van de andere hotels in Parga en van de hotels in Epirus.

De kamers van het beste Parga Greece Hotel zijn ontworpen met hoge specificaties in gedachten, met als doel het verstrekken van het meeste comfort en ontspanning voor onze klanten. We waarden onze klanten enorm, en daarom proberen we ze met onze uitstekende diensten, een onvergetelijk verblijf te bieden.

Kom naar Boutique Hotel Parga Princess voor een onvergetelijke vakantie in de ontspannende en rustige omgeving van Parga-Griekenland.

Fotogalerij